Op 30 januari 2016 heeft De Witte Pimpernel in Oene een open dag van 10.00 – 16.00 uur.
Het Cultuur Historisch Museum is deze dag ook met vrijwilligers aanwezig om u rond te leiden door het museum en uitleg te geven over de aanwezige voorwerpen en onderwerpen.
Na de opening op 17 oktober 2015 zijn er veel attributen aangeboden aan het museum en deze worden vanaf 30 januari 2016 tentoongesteld.
De collectie breidt zich steeds verder uit, waar het bestuur zeer verheugd over is. Wij blijven op zoek naar materiaal dat van historisch belang is voor Oene en haar directe omgeving. Op 30 januari kunt u ook dit materiaal brengen wat u aan het museum wilt schenken. Wij denken hierbij aan oud speelgoed, oude films over Oene, historisch materiaal waar Oene op vermeld staat, oude foto’s van Oene, enz.

Voor een tentoonstelling vanaf begin mei 2016 zijn wij op zoek naar Oenenaren die 6 weken lang hun borduurwerk of merklap tentoon willen stellen in het museum.
Hebt u vragen over het museum, of wilt u borduurwerk of een merklap tentoonstellen in het museum neem dan gerust contact op met de voorzitter Dikkie Huiskamp-van Hell.