Poster Op pad in Oene

‘Vlucht ganzen boven de IJssel’ © Atelier ‘t Koetshuys

Ontdek het mooie landelijke Oene tussen IJssel en Veluwe op 26 juli en 2 augustus 2022 van 10.00 – 17.00 uur.

Het Cultuur Historisch Museum Oene is ook deelnemer aan 'Op pad in Oene'-dagen. Het museum laat de cultuurhistorie van Oene zien. Momenteel is er de expositie 'On(der)wijs goed in Oene'. In Oene wordt al 280 jaar onderwijs gegeven.

Naast deze expositie zijn er diverse ambachten te zien zoals: kaarten maken, houtsnijden, midwinterhoorn blazen en boekbinden. Ook zijn er diverse oude fietsen en brommers te bewonderen.

Atelier De Witte Pimpernel en het Cultuur Historisch Museum Oene hebben de handen in één geslagen en er is op het terrein aan de Houtweg 40 te Oene veel te beleven. U bent van harte welkom!

Laat je verrassen bij de deelnemers en proef de sfeer waarom Oene zo uniek is! Met auto of fiets, en alles is vrij te bezichtigen.

Meer informatie op de facebookpagina van ‘Op Pad in Oene’.

Download hier de folder van Op pad in Oene.