Opening audiotour

Ria Koert opent de audiotour

Opnemen geluidsbestanden

 

Opnemen geluidsbestanden

Dikkie Huiskamp en Wim Junte bij Dirk Anton Dalhuisen voor het opnemen van de geluidsbestanden

PERSBERICHT

Als u niet naar het museum kunt, komt het museum wel naar u!

Ook de deuren van het Cultureel Historisch Museum Oene zijn nog steeds gesloten door de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Achter de schermen zijn we echter wel heel actief bezig geweest om u toch te kunnen laten zien welke exposities in het museum eigenlijk momenteel tentoongesteld zouden worden. In samenwerking met diverse personen is daarom een audiotour gemaakt. Dit is een tour die u digitaal meeneemt op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon naar verschillende items uit de exposities.

U gaat naar de website van het museum: www.museumoene.nl/audiotours dan kunt u een keuze maken uit 6 audiotours, waarna u doorgeleid wordt naar de website van izi.TRAVEL. Druk op de knop ‘Speel audiotour af’ en u kunt luisteren, meelezen en foto’s kijken.
Op woensdag 19 mei 2021 is door bestuurslid en gastvrouw Ria Koert de audiotour geopend. Als het museum weer opengaat, dan wil zij u ter plaatse graag verder informeren om met uw mobiele telefoon ook in het museum de audiotour te kunnen bekijken en beluisteren.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft het museum een toezegging gedaan voor een bijdrage uit het Oene Fonds en het Themafonds Erfgoedvrijwilligers voor het ontwikkelen van de audiotour.

Medewerking aan de totstandkoming van deze audiotour is verleend door Dikkie Huiskamp, Ria Koert, Gerhard Wijnbergen, Wim Junte, Dirk Anton Dalhuisen, Reina Wijnbergen en verschillende Oenenaren die materiaal ter beschikking hebben gesteld.