Welke plek in Oene spreekt u het meest aan?

Het bestuur van het Cultuur Historisch Museum Oene is benaderd door de IJsselkaravaan om samen Oene nog beter op de kaart te gaan zetten.

Graag horen wij van u welke plek u in Oene het meest aanspreekt en waarom. Of wat is er veranderd in de loop van de jaren in Oene?

Hier leest u wat de bedoeling is van De IJsselkaravaan.

Wat kunt u doen? Maak uw eigen ansichtkaart van Oene maken en uw eigen landkaart. Wij proberen zoveel mogelijk Oenenaren en mensen die Oene een warm hart toedragen te bereiken. Dus bij deze het verzoek om een link van deze pagina door te sturen naar andere belangstellenden. De knop om deze pagina te delen staat onderaan deze pagina: 'Deel deze pagina'.

Alle inzendingen worden gepubliceerd op deze website (museumoene.nl).

U krijgt de gelegenheid om tot 6 juli 2020 te reageren.

Wij hopen dat u meedoet met deze actie om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen wat Oene zo speciaal maakt.