U bent weer welkom in het Cultuur Historisch Museum Oene

Het Cultureel Historisch Museum Oene gaat 4 juli 2020 weer open voor bezoekers.

Het museum zal voorlopig vanaf 4 juli a.s. alleen op de zaterdagen geopend zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk houden we ons allemaal aan de RIVM-maatregelen. Heeft u gezondheidsklachten stel het bezoek dan even uit.

Wel wordt de bezoekers gevraagd om zich vooraf te melden via telefoonnummer 06-1259 0724, zodat er niet teveel bezoekers in het museum aanwezig zullen zijn.

De thema’s van dit jaar zijn: Bombardement op Oene op 22 maart 1945, voedselvoorziening in de Tweede Wereldoorlog en Oene klompendorp. Het is een zeer gevarieerde tentoonstelling geworden met veel nieuwe wetenswaardigheden. Echt de moeite waard om eens een bezoekje aan ons museum te komen brengen.

De entree is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt erg gewaardeerd.

Wij hopen u in de loop van dit jaar te mogen begroeten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bovengenoemd telefoonnummer.