In verband met de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus nemen wij als bestuur van het museum ook onze verantwoordelijkheid.
De opening van de exposities en de lezing op 21 maart komen derhalve te vervallen.

Het museum is gesloten, voorlopig tot 6 april a.s. en alle activiteiten zijn tot nader order opgeschort.

Wij vertrouwen op uw begrip voor deze maatregel.

vorstelman klein

Op de foto staat mevrouw Janna Vorstelman met een aantal meisjes.
Wie zijn die meisjes?
Deze foto is genomen achter de Zuukerschool te Zuuk en het betreft de handwerkklas van de Zuukerschool te Zuuk plm 1956-1959.

Uit een inmiddels ontvangen reactie (Mientje van Huffelen-van Apeldoorn en Greta van Voorst) blijkt dat de volgende personen op de foto staan:
v.l.n.r.:
Achterste rij:
?,  S. of M. Tiemens, Willy Hulsbergen, Greta van Voorst, juf Vorstelman, Ans Brummel, Zwaantje Wagenvoort, M. v.d. Mars?, ?.

2e rij van achteren:
Lammie Jansen, ?, ?, Gerrie Zoetbrood, M. de Bruin, ?, Toosje Tessemaker.

3e rij van achteren:
Jannie Kloezeman, Alie de Graaf, Truida Dijkhof, M. of S. Tiemens, Grietje Bos of Bosch.

Liggend:
Mientje van Apeldoorn, Tonnie Boeve.

Graag zouden wij alle namen van alle meisjes willen weten.
U kunt reageren naar Dikkie Huiskamp, voorzitter.