U bent weer welkom in het Cultuur Historisch Museum Oene

Het Cultureel Historisch Museum Oene gaat 4 juli 2020 weer open voor bezoekers.

Het museum zal voorlopig vanaf 4 juli a.s. alleen op de zaterdagen geopend zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk houden we ons allemaal aan de RIVM-maatregelen. Heeft u gezondheidsklachten stel het bezoek dan even uit.

Aanmelden vooraf is niet meer noodzakelijk.

Lees meer...

Welke plek in Oene spreekt u het meest aan?

Het bestuur van het Cultuur Historisch Museum Oene is benaderd door de IJsselkaravaan om samen Oene nog beter op de kaart te gaan zetten. Graag horen wij van u welke plek u in Oene het meest aanspreekt en waarom. Of wat is er veranderd in de loop van de jaren in Oene?

Hier leest u wat de bedoeling is van De IJsselkaravaan.

Wat kunt u doen? Maak uw eigen ansichtkaart van Oene maken en uw eigen landkaart.

Lees meer...


 

Van de Rabobank Noord Veluwe ontving het museum bericht, dat een bijdrage uit het Rabofonds van € 1.000,-- is toegezegd. Dit bedrag zal worden besteed aan uitbreiding van inventaris.

We zijn de Rabobank zeer erkentelijk voor deze royale donatie!

Het Cultuur Historisch Museum Oene neemt op zaterdag 10 september 2016 deel aan de landelijke Open Monumentendag, met als thema Iconen en symbolen.

  • Het museum heeft een expositie ingericht van iconen en symbolen: van 6 augustus t/m 22 oktober 2016 (gratis te bezichtigen)
  • Voor zaterdag 10 september is een (korte) fietsroute samengesteld langs monumenten, iconen en symbolen in en rond Oene. Start- en eindpunt bij het museum waar de fietsroute te koop is voor maar € 1,--.